Sivut

torstai 20. syyskuuta 2012

Uuden tulokkaan uudet vaattet...

Päätin perustaa tämän blogin mammaloman ratoksi ja ajanvietteeksi, näkevät muut etten vain pyörittele peukaloitani ja jotain saan aikaiseksikin :D 
Esikoinen on vielä tuloillaan, tosin vain muutaman päivän päässä, mutta vaatetta ja tavaraa alkaa olla jo kaikki kaapit täynnä! Jotain halusin itsekkin tehdä ja tämä setti on jo toukokuussa aloitettu, kun vauvan sukupuoli varmistui. Valmistuminen vain vähän viivästyi, kun innostus välillä lopahti...

Pinkit vaatteet pian syntyvälle pienokaiselle.

H-hetken lähestyessä on tullut kiire valmistella kaikki loppuun asti ja niimpä tämäkin myssy, tossut ja tumput valmistuivat viimein.
 
Tumppujen ohje Modasta 6/2012.

Myssyn ja tossujen ohje Kauneimmat lasten neuleet-lehdestä.

Toivottavasti saan pian kuvan tossuista jalassa!


Setin neuloin Debbie Blissin 4ply -langasta, joka on 100% merinovillaa ja niin ihanan pehmeää, kuin pumpulia neuloisi! Eikä tämä lanka varmasti kutita neulojan, eikä herkkähipiäisen käyttäjän ihoa. Joensuusta tätä lankaa saa Käsityövakasta, suosittelen!

Neulesetin värin on kaikkea muuta kuin sukupuolineutraali, joten toivottavasti tulokas todella on tyttövauva :D Langan väriä valitessani pinkki oli mieluisempi, kuin "lälly" vaaleanpunainen tai jokin neutraalimpi, kuten keltainen tai beige.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusuja tai risuja? Kaikki palaute on tervetullutta, kiitos kommentistasi :)